Gezondheid Verspreiders!

Als LEV&IK ben ik onderdeel van een team van Gezondheid Verspreiders! Een team vol met enthousiastelingen die zich inzetten voor het bevorderen van de gezondheid van de mensen om ons heen. Ons gemeenschappelijke doel is mensen gezonder te laten zijn door de kracht van o.a. Omega 3 visolie en Vitamine D3/K2. Ieder teamlid heeft eigen unieke kennis, ervaring en aanpak. Dat maakt ons krachtig en prachtig! 

Ben jij of ken jij een gezondheid verspreider? En voel je ook dat delen, vermenigvuldigen is? Sluit je dan aan binnen mijn LEV&IK team!

Als nieuw lid ontvang je gratis een LEV&IK startpakket t.w.v. €61,- met daarin het brood met LEV (10 stuks), Keltisch zeezout, blijvend voordeel wanneer je het brood met LEV gaat eten en promoten en daarnaast alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan!

Neem contact met me op voor meer informatie of wanneer je voelt JA dit wil ik!

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig: het bevorderen van een gezond(er) leven door te vertellen over de kracht van Omega 3 visolie in combinatie met vitamine K2/D3. Zodat het voor een ieder begrijpelijk is. We geloven dat deze gouden combinatie een cruciale rol speelt, in de basis van onze gezondheid.

Ons team

Annekie & Melanie Kiers

LEV&Healthy

Gerlies de Weerd

Healthy Pieces

Ingrid Seldentuis

OERBlij

Gea Dolstra

Gea Dolstra

Waarom Omega 3 visolie en
vitamine K2/D3?