Dé basis voor het functioneren van jouw gezondheid!

Vetten - WHAA, daar word je dik van of daar krijg je een hoog cholesterol van!

De afgelopen decennia heeft de marketing op verpakkingen en de televisie er toe bijgedragen dat we het eten van vetten massaal zijn gaan weren. 0% vet werd de standaard. Dit heeft grote gevolgen voor onze gezondheid.. We komen vetten te kort en niet zo’n beetje ook: ons lichaam heeft namelijk dagelijks vetten nodig!

Ons lichaam heeft miljoenen verschillende cellen en een bloedvatenstelsel van ongeveer 100.000 km lang, die bestaan uit kleine en grote bloedvaten. Deze cellen en bloedvaten vind je overal in je lichaam terug. Ze hebben een super belangrijke functie namelijk het transporteren van bloed, vocht, voedingstoffen zoals vitaminen en mineralen en ook vetten! Het liefst goede, pure en gezonde vetten zoals olijfolie, roomboter, avocado en de absolute nummer één Omega 3 visolie.

Wanneer het transporteren van voedingsstoffen stagneert, of vervelender nog, opstoppingen veroorzaakt ontstaan er vele klachten. De verhouding in onze Westerse leefstijl is, dat we meer Omega 6 (ontstekingsbevorderend) consumeren dan Omega 3 (ontstekingsremmend). Hierdoor zijn we steeds gevoeliger voor ontstekingen en ontstaan er klachten, pijnen en uiteindelijk ziektes.

Velen zullen de volgende (ontstekings)klachten herkennen:

 • (chronische) vermoeidheid
 • pijnlijke gewrichten
 • jicht
 • hoge bloeddruk
 • huidproblemen als eczeem, acné etc
 • darmproblemen
 • reuma
 • fibromyalgie
 • overgewicht
 • diabetes type II
 • hersengerelateerde aandoeningen als Autisme, ADHD, Alzheimer, Parkinson

Door die “opstoppingen” in de bloedbaan stroomt het bloed niet soepel door de aderen waardoor voedingsstoffen minder goed vervoerd worden naar de organen die juist zo belangrijk zijn om ons lichaam goed te laten functioneren en gezond te houden.

Mogelijke-, en vaak meerdere oorzaken hiervan zijn o.a.:

 • Vochtgebrek (op uitdrogen staan)
 • Gebrek aan de juiste vetten (omega 3)
 • Teveel “slechte” vetten (omega 6)
 • Teveel koolhydraten binnen krijgen
 • Medicijngebruik
 • Alcohol
 • Stress
 • Slaapgebrek

Hoe draagt Omega 3 visolie bij aan klachtherstel

Omega 6 werkt ontstekingsbevorderend
Omega 3 werkt ontstekingsremmend

De verhouding in onze Westerse leefstijl is dat we meer Omega 6 ( zonnebloemolie, margarine, kant en klaar producten, pakjes en zakjes) consumeren dan Omega 3, waardoor we dus steeds gevoeliger worden voor ontstekingen.
Onze cellen horen “te drijven” in het “vet” zodat de voedingsstoffen goed kunnen worden opgenomen, onze organen beter “gevoed” worden en daardoor kunnen functioneren, zoals dat bedoeld is.

Onze hersenen zijn één van die organen die veel belang heeft bij de gezonde Omega 3 vetten. Als hersenen kunnen “bewegen” (doordat ze drijven in het vet) zullen ze beter functioneren, waardoor je je helderder voelt in je hoofd, je merkt dat je korte termijn geheugen beter werkt en mentaal meer aankunt.

Rust, Reinheid, Regelmaat en Beweging!

Dat is waar baby’s het goed op doen, maar hoezo alleen baby’s? Ook voor een volwassen lichaam geldt eigenlijk hetzelfde, alleen zijn we de uitvoering ergens verloren in ons drukke leven.

Probeer waar je kunt rust te nemen en te vinden. Dit is echt noodzakelijk voor je gezondheid!
Rust is ook luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Het geeft alle signalen af, alleen vergeten we er vaak naar te luisteren en te handelen.

Wanneer de buurvrouw ‘s avonds actieve bezigheden verricht hoeft dit niet te betekenen dat jij dit ook moet doen of kunnen. Belangrijk is te volgen wat goed voelt voor jou!

Beweging is essentieel om gezond te worden en te blijven. Alle voedingstoffen worden getransporteerd door je lichaam, dit is altijd in beweging.

Wat doet Omega 3 olie voor je?

Goed voor het hart
Goed voor de hersenen
Goed voor het zicht
Goed voor het immuunsysteem
Goed voor de bloeddruk
Goed voor de balans in bloedvetten
Goed voor de spierfunctie
Goed voor de hersenontwikkeling van een (ongeboren) kind

Hebben jouw ogen en hersenen meer aandacht nodig ?

 • Noorse breinformule*
 • Bevat geen andere Omega 3 olie of synthetische additieven
 • Een uitgebalanceerde, superieure olie met een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega 6 en omega 3
 • Goed voor hart- en bloedvaten, het immuunsysteem en de spieren, met een focus op de hersenen en het gezichtsvermogen
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale concentraties cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed
 • De Omega 3 olie is MSC- en CoC-goedgekeurd en is afkomstig van de duurzame Noorse vissector
 • Toegevoegde extra vierge biologische olijfolie, hydroxytyrosol, polyfenolen, vitamine D3, vitamine A, luteïne en een frisse citroensmaak.
 • 100% natuurlijk.

Vitamine K2/D3

Voor een optimale werking van de Omega 3 olie, is het advies om daarnaast de vitamine K2/D3 te nemen.
Vitamine K2, zorgt voor flexibele bloedvaten door deze “schoon” te vegen en de aanwezige plaque/cholesterolkristallen te verminderen en daardoor stroomt je bloed zonder opstoppingen door je aderen. Hoe beter de doorstroming in je bloedvaten, hoe beter de afgifte van voedingsstoffen en het verminderd het risico op hart- en vaatziekten. De D3 zorgt ervoor dat jouw aderen ook van de buitenkant extra sterk worden.

Ervaringen van klanten​

Petra (34)

'Dat een vetten te kort de oorzaak is van mijn chaotische brein, dat had ik nooit zelf kunnen bedenken'

Renate (53)

'Ik slikte al jaren Omega 3 capsules, maar had geen idee of het voor me werkte. De bloedtest via LEV&IK gaf duidelijkheid. Ik ben gestart met goede werkende vloeibare Omega 3 visolie en voel na twee weken al zoveel verschil'

Johan (71)​

`Mijn cholesterol is weer dik in orde'

Meer producten

Wil je gebruik maken van meer producten van deze hoogwaardige kwaliteit om je gezondheid te boosten? Kijk dan eens naar de volgende producten!

Nordic Energy Booster

Een ultiem voedingssupplement met actieve vitamines en mineralen dat bijdraagt aan beter energiebehoud, het immuunsysteem ondersteunt, helpt bij de normale werking van spieren en dat vermoeidheid en uitputting beperkt.

Essential

Vloeibaar voedingssupplement met multivitaminen en multimineralen verrijkt met superfruitextracten: mangosteen, açai en bosbes.

Shake Pure Vegan

Shake Pure Vegan is het ultieme gezonde voedingssupplement dat bestaat uit 100% plantaardige eiwitten. Onze unieke formule bevat erwteneiwitisolaat vermengd met rijsteiwit, quinoameel en baobabpoeder. Dit alles wordt perfect aangevuld door de natuurlijke vanillesmaak. Elk zakje heeft een inhoud van 500 gram en bevat 12 gezonde maaltijden (iedere portie bevat 40 g).

Marine Collagen

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Meten is weten!

Waarom ik fan ben van deze Omega 3 visolie? Het is een super uniek product! Uniek vanwege de lage toxine waarde <4, daarnaast wordt de gehele vis gebruikt (duurzaam) en door de vloeibare vorm wordt het goed door je lichaam opgenomen. Voordat je begint met de inname van de Omega 3 olie, heb je de mogelijkheid om inzicht in jouw Omega 3 status te krijgen. Kies altijd voor een pakket met een test. Dit geeft inzicht en we kunnen advies geven over de gewenste inname voor jouw klacht/ziekte herstel. Of preventieve inname, dat heeft uiteraard de voorkeur. Door het afnemen van een simpele vingerprik, weet je binnen 25 werkdagen jouw waarden.

Na een tijdje ben je natuurlijk benieuwd wat de olie voor jou gedaan heeft. Los van het feit dat je al zoveel hebt gemerkt in je lichaam. Na 5 maanden ontvang je wederom een test en gaan we zien wat de Omega 3 olie voor jouw gezondheid heeft gedaan.

Omega 3 en/of Vitamine K2/D3 bestellen!

Omega 3 olie + test & Vitamine K2/D3

Wil jij dat jouw vaten en cellen weer voor je gaan werken i.p.v. tegen je? Dan is het advies om naast de Omega 3 olie, ook vitamine K2/D3 te slikken. Deze vitaminen zorgen ervoor dat er geen plaque ontstaat in je vaatwand. Mocht er al plaque aanwezig zijn, dan wordt deze opgeruimd.

Ontvang 2 flesjes Omega 3 olie + een test om erachter te komen hoe jouw Omega 3 en Omega 6 waardes zijn. De eerste maand heb je een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Na 5 maanden doe je de test opnieuw en ontdek je of het bloed 'als een malle’ is gaan stromen!

Ontvang de eerste maand 2 flesjes Omega 3 olie + een test & 1 doosje vitamine K2/D3 (30 capsules) en betaal €135,- incl. verzendkosten.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 olie & 1 doosje vitamine K2/D3 thuis gestuurd en betaal je €62,- incl. verzendkosten.

Omega 3 olie GOLD + test & Vitamine K2/D3

Heb je last van een overprikkeld brein of zenuwstelsel? Merk je dat je zicht de laatste tijd achteruit gaat? Komt er in je familie dementie of Parkinson voor of heb je één van deze ziektes? Dan is de GOLD in al deze situaties dé keuze voor jou. Mijn eigen brom in mijn hoofd (zie Wie ben ik) is verdwenen mede door de inname van de GOLD omega 3 olie.

Ontvang 2 flesjes Omega 3 olie GOLD + een test om erachter te komen hoe jouw Omega 3 en Omega 6 waardes zijn. De eerste maand heb je een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Na 5 maanden doe je de test opnieuw en ontdek je of het bloed ''als een malle’ is gaan stromen!

Ontvang de eerste maand 2 flesjes Omega 3 olie + een test & 1 doosje vitamine K2/D3 (30 capsules) en betaal €196,- incl. verzendkosten.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 GOLD olie & 1 doosje vitamine K2/D3 thuis gestuurd en betaal je €85,- incl. verzendkosten.

De Omega 3 olie GOLD is alleen in de smaak Lemon te verkrijgen.

Omega 3 olie Vegan + test & Vitamine K2/D3

Wil je de omega 3 olie gaan gebruiken en wens je een variant op algen basis dan is de Vegan perfect voor jou.

Ontvang 2 flesjes Omega 3 olie Vegan + een test om erachter te komen hoe jouw Omega 3 en Omega 6 waardes zijn. De eerste maand heb je een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Na 5 maanden doe je de test opnieuw en ontdek je of het bloed “als een malle’ is gaan stromen!

Ontvang de eerste maand 2 flesjes Omega 3 olie + een test & 1 flesje vitamine K2/D3 (30 ml) en betaal €200,- incl. verzendkosten.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 olie & 1 flesje vitamine K2/D3 thuis gestuurd en betaal je €91,- incl. verzendkosten.

De Omega 3 olie Vegan is alleen in de smaak Orange te verkrijgen